top of page

Smidig kjøpsprosess økte omsetningen til Limelight Media

Limelight Media AS valgte å skrote sitt gamle CRM-system, til fordel for AIFlow. "Dette skal vi prøve ut", var daglig leder Kim-André Christensen sin umiddelbare reaksjon etter en demo av AIFlow.


Limelight Media er et mediebyrå som har spesialisert seg innen digital markedsføring. Bedriften har tidligere benyttet seg av en tradisjonell CRM-løsning som har et solid fotfeste i SMB-sjiktet i Norge.

Kritisk med riktig CRM

Christensen forteller at de brukte for mye tid på å sette opp det gamle CRM-systemet og få det tilpasset til deres behov. Selv etter dette fungerte ikke løsningen slik de ønsket.


Problemet er at mange løsninger er utdaterte. Dessuten har mange av disse løsningene alt for mange funksjoner, og blir rett og slett for kompliserte, selv for oss som er datakyndige, mener Christensen.

AIFlow

Da Salire kom på banen med sin løsning hadde Limelight Media i lengre tid vært på jakt etter et nytt system som passet bedrift bedre. De var positive til å sette av en halvtime for en digital gjennomgang av systemet og allerede under demoen meldte Limelight Media sin interesse. Christensen forklarer at de med hjelp av AIFlow og et par enkle grep har skapt en kundereise som er lettvint og effektiv både for kunden og for medarbeiderne:


Med AIFlow har vi klart å skape en kjøpsprosess og en kundereise som er i tråd med den drømmen som vi hadde da vi startet Limelight Media.

For Christensen handler det om oversikten han får når han logger inn på AIFlow og ser dashbordet. Da får han en oversikt over dagens hendelser. Siden dette er det første han ser kan han enkelt prioritere hvordan bedriften skal strukturere dagen.Smi mens jernet er varmt

Nå kan Christensen generere og sende over et tilpasset tilbud til kunden, mens han har kunden på telefonen. Kunden kan også enkelt akseptere tilbudet med en digital signatur i løpet av sekunder. Integrert og sømløs tilbudshåndtering i tillegg til digital signatur var et krav for Limelight Media. Her scorer AIFlow 10/10 i følge Christensen.


Han understreker også hvor viktig selve kjøpsprosessen er for en kunde. Med AIFlow har Limelight Media blitt mer effektive og de har gjort det lettere for kunder å kjøpe av de. Han forklarer også hvor viktig det er med jevnlig oppfølgning av kundene, og sammen med dem gjennomgå resultatene, og se på mulige forbedringer i pågående kampanjer og aktiviteter.


Tre viktige forskjeller

De tre viktigste forskjellene mellom AIFlow og den gamle løsningen de hadde er i følge Christensen:

  1. Vi har mye bedre oversikt.

  2. Nå er det enkelt å sette opp og planlegge kundereisen gjennom et helt år. Vi setter opp hendelser og aktiviteter basert på det vi har avtalt med kunden.

  3. Nå kan vi skrive så mye historikk vi bare vil - og vi gjør det på hver eneste hendelse. Det kunne vi ikke i den gamle løsningen.

Christensen råder alle bedrifter som kan kjenne seg igjen i Limelight Media sine erfaringer til å ta en gjennomgang av AIFlow:

Den gjennomgangen vi selv gjorde har jo vist seg å være ganske lønnsom for oss.

Comentários


bottom of page