top of page

“Det er kanskje lett for mange å tenke at det er en stor prosess å bytte CRM-system. Med AIFlow var prosessen enkel og oversiktlig, vi brukte kun to dager fra kontrakten var signert til vi var i gang med å bruke systemet. Vi fikk god hjelp gjennom hele oppstarten og kundeservice gir jeg karakteren 6!”

BioZone Norge I Stian Johansen, konsulent for BioZone

"Etter å ha brukt AIFlow i snart 2 år, kan vi si med sikkerhet at vi har truffet vår match. Målt opp imot tidligere systemer, som også regnes som noen av verdens mest brukte CRM systemer, så knuser AIFlow alle tidligere erfaringer. Vi sparer mye tid på kundehåndteringer og utsendelser, noe som gir oss mer tid til salget. Brukervennlighet, hastighet og design er noen av områdene de scorer fullt på hos oss. Vi har heller ikke møtt på en hyggeligere kundeservice. Vi anbefaler AIFlow og Salire AS på det sterkeste."

Limelight Media AS I Kim-Andre Christensen, Daglig leder

“I tillegg til å kunne jobbe mye enklere i AIFlow har vi også fått opplæring i hvordan vi kan selge mest mulig effektivt digitalt. Vår salgsavdeling har blitt mye mer effektiv og leverer nå langt bedre tall sammenlignet med tidligere år. Systemet er både enkelt å bruke og å lære seg. Det har gitt god oversikt for alle brukere og har gjort våre arbeidsdager mye lettere.”  

Håndverksdata I Daniel Pilmoor, Produkteier

“Som leder sparer jeg mye tid på å ha både tilbud, ordrehåndtering og signering av dokumenter i samme løsning. Systemet viser meg selgernes kundeaktivitet i sanntid, en “firmapuls”, som gjør at jeg som leder kan gjøre umiddelbare grep når det er nødvendig. At vi er mer effektive og tjener mer ved å bruke AIFlow er hevdet over enhver tvil." 

Liftroller I Bjarte Kvamme, Daglig leder

"Jeg har fått en bedre arbeidsflyt og har full kontroll på alle dokumenter og samtaler med mine kunder. Jeg vet hvilke prosjekter som skal følges opp, hvilke som er avsluttet og når jeg skal gjøre neste oppgave. Det tok meg et par dager å komme i gang men når man først er i gang er det genialt!

Monica Myklebust I
Monika Myklebust, Daglig leder

"Vi gikk for AIFlow fordi det virket enkelt og oversiktlig. Min favoritt funksjon i ​AIFlow er å åpne systemet å vite at jeg har alt på ett sted. Jeg synes det er fantastisk med aktivitet og at jeg kan bruke systemet på PC, iPad og mobil. Med AIFlow sparer du tid, og tid er penger eller fritid. Jeg har også fått super service og oppfølgning fra AIFlow." 

HM Promotering I Siv Mette Moa, Daglig leder

"Det var avgjørende for oss at et nytt system skulle være enkelt å bruke. AIFlow er svært oversiktlig, enkelt å ta i bruk og vi kom veldig raskt i gang.

Vi hadde SuperOffice, og det ble for tungvint og klønete for oss. Vi hadde enkle behov, og så etter et system som er enkelt å tilpasse og som matchet behovene til selskapet vårt.

 

Hos oss bruker vi systemet til kundehåndtering der vi legger alle relevante notater knyttet til en kunde på kundekortet. Da vet vi som skjer og har god oversikt over alle kundeprosesser."

Bengt Bendixen

Salgssjef

Itema AS

Kundereferanser 

bottom of page