Open Site Navigation
  • Amalie Moss Kallestad

Vil du bli vår nye kollega?

Er du nysgjerrig, og på utkikk etter noe helt nytt og spennende?

Vi satser hardt, og vokser raskt! Hos oss kan du utvikle deg selv og få muligheter til en internasjonal karriere.


Vi ser etter deg som er sterk i kommunikasjon, har høy arbeidsmoral og et brennende ønske om å oppnå gode resultater. Er du god på å skape gode relasjoner og resultater?


Litt om hva vi kan gi, hva du kan forvente og hva du skal gjøre

Jobben innebærer å booke og holde digitale møter med bedrifter i hele Norge, utvikle og drive din salgspipeline målt opp mot din egen målsetning og ditt team sin målsetning. På sikt vil du også få muligheten til å lære opp nye kollegaer både i Norge og internasjonalt.

Vil du jobbe i et selskap som har høyt tempo og stor vekst, hvor du kan ha påvirkning både i teamet og i selskapet, og ikke trenger å være redd for å si din mening? Ønsker du deg erfaring og kompetanse du kan ta med deg resten av din karriere?


Vi har strøkne kontorer i Bergen, men vi gir deg også muligheten til å jobbe hjemmefra eller på en annen adresse om det passer best for deg.


Hva ønsker vi fra deg?

Alle mennesker har forskjellige styrker, vi tror vi på deg som menneske og potensialet du besitter, uavhengig av tidligere erfaring. Det er en fordel om du har solgt mot bedrifter og gjerne har erfaring fra software tidligere, men dette er ikke et krav. Du må ha gode språkferdigheter på norsk og engelsk, i tillegg til at du er opptatt av å forenkle og forbedre bedrifter sin arbeidshverdag.Bli en del av vårt team!

Vi ønsker nå nye tilskudd til vårt team og vi har ledige stillinger på vår salgsavdeling.


Morten, en av våre Workflow Consultants.

Vår salgsavdeling består av Workflow Consultants og Workflow Coordinators og de er ansvarlig for å prospektere potensielle kunder og ta kontakt med disse for å høre om AIFlow kunne passet deres bedrift. Dersom kunden er interessert blir det satt opp et digital møte der kunden får bli med inn i systemet. Hver kunde får en skreddersydd gjennomgang av systemet tilpasset sin bedrift.

Dine nye kollegaer vil også inkludere support- og markedsavdelingen.


Support


Rebecca, en av våre Workflow Advisors.

Support teamet besår av våre Workflow Advisors og de står klar for å hjelpe kundene med oppstartsprosessen dersom det er behov for det. Teamet er også tilgjengelig for spørsmål og for å løse problemer som kan dukke opp underveis når kunden er i gang med å bruke systemet.
Markedsføring


Amalie, vår Workflow Marketer.

Tidligere har ikke markedsføring vært et stort fokus hos oss, men vi har nå ansatt en Workflow Marketer og har satset hardt for å opparbeide vår sosiale profil. Vi er nå synlig på Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube. I tillegg til dette har vi også en bedriftsblogg.
Vi vil gjerne høre fra deg!

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad!

Du kan søke ved å sende en e-post til jobb@salire.no eller ved å trykke på knappen nedenfor.

Søkere vil bli vurdert forløpende!17 visninger0 kommentarer