top of page

Kunderelasjonshåndtering i en 4-i-1-løsning


Hva om jeg fortalte deg at du kunne administrere hver eneste samhandling du har med kundene dine i én og samme intuitive platform, og attpåtil til en budsjettvennlig pris?


Du ville sannsynligvis stilt deg kritisk til mine ville påstander. Men, hvis du tenker over det, så hadde det vært temmelig digg, ikke sant?


Du kan styre alt i AIFlow 4-i-1-CRM – være seg salg, markedsføring, support, profesjonelle tjenester, signering av kontrakter, tjenestefornyelser, distribusjon av produkter eller å organisere hendelser.


Med den verdibaserte prissettingen i AIFlow får du også tilgang til alle funksjonene til en lavere kostnad enn det store flertallet av andre CRM-leverandører på markedet. Vi har ingen skjulte kostnader, ei heller ingen kompliserte prisnivåer – du får helt enkelt en komplett pakke med verktøy tilgjengelig på alle enheter og til en pris som garantert gir valuta for pengene.

AIFlow er utformet for små og mellomstore bedrifter med store ambisjoner og et mål om å gi kundene en best mulig opplevelse av kundeforholdet.


Har du lyst til å teste AIFlow? Chat med en CRM-ekspert, eller ta en digital produktomvisning og kontakt oss.


Du når oss ved å bruke chatten på nettstedet vårt, nettskjemaet, ved å ringe +47 94 08 05 00, eller ved å sende en e-post til kundesuksess@aiflow.nobottom of page