top of page

Hvem er Salire AS?

Salire AS er et norsk teknologiselskap som ble etablert i 2019. I 2021 består vi av 22 årsverk og er stadig i vekst. Vi utvikler digitale løsninger som skal være med å effektivisere og forenkle hverdagen for mindre og voksende bedrifter.


Menneskene bak Salire AS har en lang og bred internasjonal erfaring innenfor teknologi og salg i tillegg til etablering og utvikling av bedrifter. Vår samlede kunnskap ble satt sammen og ut av dette kom ideen om å samle hele kundereisen i ett enkelt system.


Vår salgsavdeling står klar til å hjelpe deg!


AIFlow

Vi har skapt vårt hovedprodukt AIFlow fordi mindre og voksende bedrifter ofte sliter med for store løsninger som de bruker for lite av i hverdagen. Måten vi jobber på har endret seg drastisk og det er behov for andre løsninger enn de tradisjonelle CRM-systemene. Lagrede data i en bedrift er ofte spredd over flere systemer, noe er også lagret i en Excel-fil, da er det lett å miste oversikten.

Systemet er laget på en slik måte at ansatte skal få en enklere hverdag og vi har fokus på at vi skal tilby et brukervennlig og oversiktlig system. Det finnes flere ulike funksjoner og moduler og du kan selv velge hvilke moduler som passer din bedrift. Du kan også velge hvilke ansatte som har tilgang til hvilke funksjoner. Eksempelvis kan eiere/ledere få innsikt i viktige hendelser. Salg får økt effektivitet gjennom en enkel oversikt på hvem som er interessert i hva basert på tags og support har alltid kontroll over hvor langt en ordre er kommet i prosessen og hvem som har gjort hva.


Ta kontakt med oss om du ønsker en uforpliktende digital gjennomgang.


Comentarios


bottom of page