Open Site Navigation
  • Amalie Moss Kallestad

Hva skjer etter kontrakten med AIFlow er signert?

Oppstartsprosessen

Når kunden signerer kontrakten med AIFlow mottar kunden automatisk en mail med en kopi av den signerte kontrakten. Systemet blir opprettet etter kundens ønske, dersom kunden ønsker systemet opprettet umiddelbart vil en av våre Workflow Advisors ordne dette. Kort tid etter at systemet er opprettet vil kunden få en mail med innlogging til AIFlow.


Med et enkelt tastetrykk i den mottatte mailen er kunden inne i AIFlow. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å sette i gang med systemet. Med hjelp av vår selfservice guide kan kunden enkelt fylle inn informasjon om sin bedrift. Her skal kunden velge hvilken bransje deres bedrift er i, eksempelvis om du velger salg vil systemet automatisk opprette roller som booker, selger og support. Dette gjør at kunden slipper å bruke unødvendig tid på å legge inn dette manuelt. Disse innstillingene er ikke endelige og kan når som helst endres.


Etter å ha fullført steget ovenfor kommer kunden videre til vår igangsettings guide for å følge kunden gjennom noen enkle steg for å komme ordentlig i gang med AIFlow. Her har vi også lagt inn et forslag til et dashboard slik at kunden slipper å møte et helt tomt system når de logger inn første gangen. Vi har også opprettet et kundekort for Salire AS hvor du finner kontaktinformasjonen til våre Workflow Advisors dersom du har noen spørsmål underveis.


Vi har også lagt inn et eksempel på hvordan du kan sette opp dashbordet ditt, da slipper kunden å møte et helt tomt system første gangen de logger inn i AIFlow.


Slik ser AIFlow ut første gangen du logger inn i systemet.

Gjennomgang av systemet

Kunden blir også kontaktet for å avtale et tidspunkt for en gjennomgang i systemet hvor en av våre Workflow Advisors følger kunden gjennom eksempelvis oppsett, innstillinger og tilpasset bruk av systemet ut i fra hvordan kunden selv ønsker å jobbe i AIFlow. De kan også gå gjennom moduler eller funksjoner som kunden ønsker og svare på spørsmål om kunden skulle ha noen.


Det er også selvsagt mulig å få flere gjennomganger dersom kunden ønsker dette. Kunden kan også til enhver tid ta kontakt med våre Workflow Advisors på mail: support@salire.no eller telefon: 94 08 05 00.


Nye oppdateringer

Vi er stadig i utvikling og har mye spennende planlagt for månedene som kommer. Oppdateringer og nyttig informasjon knyttet til systemet vil bli sendt ut som nyhetsbrev.


Trykk på linkene nedenfor om du ønsker å følge med oss på veien videre!
Velkommen som kunde hos oss!
31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle