top of page

Hils på våre nye ansatte!

Salire AS fortsetter å vokse og i september fikk vi to nye ansatte! Vi er glad for å kunne ønske velkommen til Henrik og Kevin!Henrik


Alder: 22

Stilling: Workflow Consultant


Hvorfor søkte du jobb hos Salire?

Jeg søkte jobb i Salire fordi jeg tidligere har jobbet med salg, og ønsket å være med å modernisere systemer for norske bedrifter. Det er kjekt og skape gode kunderelasjoner gjennom å tilføye bedrifter verdi gjennom effektivisering.


Hvordan synes du det var å lære deg AIFlow?

Jeg har tidligere jobbet hos Salesforce så jeg har kjennskap til CRM-systemer fra før av. Jeg synes AIFlow var enkelt og oversiktlig og ble solgt på løsningen når den ble visst til meg når jeg var på intervju. Jeg satt igjen med wow-følelse, slik som mange av våre kunder, etter å ha sett systemet fordi det var mye bedre og mer effektivt enn systemer jeg har sett tidligere.


Beskriv hvordan du er på kontoret med tre ord.

Positivt, utadvendt og uhøytidelig, men seriøs når jeg må.


Fortell en funfact om deg selv.

Jeg ble en gang ringt opp av P4 for deres "Norges morsomste latter"-spalte.


Hva foretrekker du?

  • Pepsi eller Cola? Cola med sukker

  • Musikk eller podcast? Musikk

  • Film eller TV-serier? Film

  • Nattklubb eller pub? Nattklubb, men glad i pub

  • Apple eller Android? Apple


Kevin


Alder: 25

Stilling: Workflow Coordinator


Hvorfor søkte du jobb hos Salire?

Jeg søkte jobb hos Salire fordi det var en god mulighet til å komme seg ut av komfortsonen og å bli med på oppbyggingen av en gründerbedrift. I et slikt selskap har du hele tiden muligheten til å kunne utvikle deg, både faglig og personlig.


Hvordan synes du det var å lære deg AIFlow?

Nei, det synes jeg ikke. Jeg trodde det skulle bli en stor utfordring siden jeg aldri har jobbet i et CRM-system tidligere men AIFlow viste seg å være veldig brukervennlig. Det var lett og lære seg og tok ikke lang tid.


Fortell en funfact om deg selv.

Jeg er en av få østlendinger som kom til Vestlandet og fikk en god opplevelse, og ble værende.


Beskriv hvordan du er på kontoret med tre ord.

Presis, står på og imøtekommende.


Hva foretrekker du?

  • Pepsi eller Cola? Pepsi Max

  • Musikk eller podcast? Podcast om jeg skal sove, men musikk om jeg skal noe

  • Film eller TV-serier? TV-serier

  • Nattklubb eller pub? 50/50

  • Apple eller Android? Apple


Velkommen til oss Henrik og Kevin!
コメント


bottom of page