top of page
Open Site Navigation

Håndter tilbudsstrømmen mer effektivt

Updated: Mar 24

Er du en bedrift som sender ut flere kontrakter hver dag, eller en bedrift som ønsker å vokse?

Da er det viktig å kunne håndtere tilbudsstrømmen på en effektiv og sømløs måte med gode rutiner. Hvordan bedrifter sender ut kontrakter og hvilke rutiner de har varierer fra bedrift til bedrift. Flere bedrifter jobber nå med digitale kontrakter og e-signering, men det er fortsatt mange bedrifter som eksempelvis bruker Microsoft Word til å skrive kontrakter og sender den som en PDF-fil.


Når man sender en kontrakt på denne tiden kaster man bort mye tid på å skrive ut kontrakter, signere de og så måtte scanne de inn igjen på en datamaskin for å kunne sende de avgårde.

Papir kontrakt

En digital hverdag

Vi lever i en digital hverdag og et resultat av dette er at vi er blitt mer utålmodige. Uavhengig om vi skal søke etter noe på nettet, bestille et produkt eller en vare eller motta et tilbud, så ønsker vi ikke å bruke unødvendig mye tid på dette.


Når en kunde tar kontakt med din bedrift fordi de ønsker å kjøpe et produkt eller en tjeneste må forespørselen håndteres innen kort tid. Dersom du ikke er på kontoret og må gi kunden en tilbakemelding på at kontrakten ikke kan sendes med en gang, kan prosessen fort bli for treig. Da gir man også kunden tid og mulighet til å oppsøke andre bedrifter, og man kan miste salget.


Prosessen bør være så effektiv og sømløs som mulig, slik at kunden slipper å vente unødvendig lenge på et tilbud fra din bedrift.


5 fordeler med digitale kontrakter

  1. Enklere for både selger og kunde

  2. Prosessen blir automatisert og effektivisert

  3. Raskere utsendelse

  4. Send ut og signer kontrakt fra der du er

  5. Kontrakten er juridisk bindene


Effektiviser prosessen med AIFlow

Vårt mål med AIFlow er å forenkle arbeidsprosesser til bedrifter, også når det kommer utsendelse av tilbud og kontrakter. Dersom man ikke har klare rutiner for kontrakter, kan dette fort bli en rotete prosess. Derfor har AIFlow ferdiglagde maler. Malene setter du selv opp og du kan lage så mange maler som du selv ønsker. I malene kan man også legge inn egendefinerte felt som spesielle vilkår eller avtalevilkår.


Når man skal sende ut et tilbud kan man da hente frem den kontraktsmalen man har bruk for, fylle ut de egendefinerte feltene, om det er behov for det, og sende kontrakten til kunden. Med få tastetrykk ha du sendt ut kontrakten - enklere blir det ikke. Kunden kan like enkelt som du sendte ut kontrakten, signere den. Tilbudet blir sendt direkte til kunden på mail. I mailen kan kunden se hele tilbudet og signere det med to tastetrykk. Kunden vil også få en kopi av kontrakten på mail når den er signert.


Både utsendelse av kontrakten og signering kan gjøres fra hvor som helst så lenge du har internett, både på datamaskin, nettbrett eller telefon. Man er ikke lenger avhengig av av å sitte på kontoret foran en datamaskin verken for utsendelse eller signering.


Å sende ut kontrakter eller å signere et tilbud kan gjøres veldig enkelt og trenger ikke være en tidkrevende eller komplisert prosess.


Ikke gjør det vanskelig å inngå en avtale - velg AIFlow.
38 views0 comments

Recent Posts

See All