Open Site Navigation
  • Amalie Moss Kallestad

Fremtiden innen digitale kundeprosesser

Oppdatert: 15. nov. 2021

Med AIFlow sine smarte og automatiserte løsninger kan din bedrift jobbe lettere og mer effektivt. De ulike funksjonene i systemet gjør det mulig for deg å skreddersy systemet for din bedrift og ditt bruk. Nedenfor finner du seks eksempler på hvordan AIFlow kan forenkle din arbeidshverdag og løse eventuelle problemer som din bedrift kan oppleve.


1) Det finnes flere måter for en bedrift å finne nye prospekter. Du kan finne bedrifter

på proff, bruke Google eller innkjøpte lister som du manuelt importerer inn i det CRM-systemet som din bedrift bruker. Prospektering er en tidkrevende prosess og man kan fort ende opp med både doble kundekort og tapt arbeidshistorikk.


I AIFlow har du en prospekteringsløsning som finner potensielle kunder for deg. Systemet henter korrekt data fra Brønnøysundregisteret som følger hele kundereisen. Her sparer du tid på registrering av en ny kunde og du forsikrer deg om at data som organisasjonsnummer blir riktig registrert inn i kundekortet. Dersom du søker på et organisasjonsnummer som allerede er registrert i systemet vil systemet sende deg direkte til kundekortet. Med AIFlow unngår du feildata og dobbeltregistrering av kunder.


2) Dersom all data i en bedrift blir spred utover flere systemer eller blir lagret i Excel-dokumenter kan det være vanskelig å holde en god oversikt. Man kan fort miste helheten og kontrollen i bedriften.


AIFlow innheter automatisk arbeidshistorikk som e-poster, notater, filer, videomøter, tags og lagrer alt oversiktlig og direkte inn i kundekortet.


3) Det siste halvannet året har det vært mye forandringer i bedrifters arbeidshverdag. Man har i mange tilfeller gått fra å ha fysiske møter til å ha digitale møter. Når man skal invitere en kunde til et digitalt møte må man finne frem kontaktinformasjonen til kunden og gjerne ty til litt klipp og lim for å sende ut en møteinvitasjon.


På kundekortet i AIFlow kan man lagre kontaktinformasjonen direkte i kundekortet. Her kan man legge inn navn, telefonnummer, e-post og rolle til de kontaktpersonene man har. Du kan også starte et teams-møte direkte i kundekortet med et enkelt tastetrykk.
4) Å opprette tilbud eller justere avtalevilkår manuelt kan være tidkrevende. Det blir ofte brukt PDF-filer for kontakter og det kan være en rotete prosess med mye frem og tilbake.


Med AIFlow får du ferdiglagde maler og kan med få tastetrykk opprette tilbud. Tilbudet kan sendes direkte til kunden på e-post og kunden kan enkelt signerte kontrakten ved bruk av e-signering. Signeringsprosenten blir mye høyere med en raskere opprettelse av avtalen, en kjapp signering og kjapp oppfølgning.


5) Når salget er signert starter videre prosesser og oppfølgning, gjerne manuelt. Den som skal utføre det neste leddet i avtalen blir også ofte varslet manuelt.


Det finnes en mye lettere måte å gjøre dette på. AIFlow oppretter automatisk ordren og den som er ansvarlig for den har hele veien full oversikt over hva som må gjøres. Andre nøkkelpersoner i bedriften kan også se status på hver enkelt ordre enkelt og oversiktlig. På denne måten får alle nødvendige parter informasjonen de trenger, når de trenger den, direkte i systemet.


6) Etter signert avtale og en fullført leveranse kan det dukke opp en henvendelse fra kunden. Dersom det er lenge siden salget må man potensielt gjennom flere ulike systemer og dokumenter for å sy sammen informasjon som er spredd utover for best kunne svare på henvendelsen fra kunden.


I AIFlow har du hele kundeløpet samlet på kundekortet og alle tidligere hendelser med kunden dukker oversiktlig opp på et blunk. Du bruker dermed ingen tid på å refreshe minnet ditt og kan hjelpe kunden raskere.


Kort fortalt

  1. Flere tjenester på et og samme sted

  2. Jobb smartere og mer effektiv

  3. Lagre alt automatisk

  4. Automatisk opprettelse av kontrakter

  5. Kontinuerlig kontroll over alle aspekter i din bedrift

  6. Ingenting blir glemt


Gjør det enkelt eller avansert, hva er din preferanse? Ta kontakt med oss dersom du ønsker en demo av systemet i et uforpliktende digitalt møte.173 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle