top of page
Open Site Navigation
Finn flyten med AIFlow

CRM-systemet for SMB-bedrifter

Kundereise

Legg til kunde 

Når du oppretter nye kunder i AIFlow kan du enkelt søke opp bedriften. AIFlow er direkte koblet til Brønnøysundregisteret og fyller automatisk ut informasjon som navn, organisasjonsnummer og adresse for deg. Du trenger bare velge kunde og trykke "Opprett". 

Opprett et tilbud og be om signatur 

Når du har opprettet et kundekort og lagt inn produktene dine på forhånd er det enkelt å opprette nye og håndtere avtaler. 

Med kun tre enkle trinn har du sendt ut en avtale: velg kunde - velg produkter - be om signatur. Kunden signerer kontrakten digitalt. 

Ordren blir opprettet 

Når en kunde signerer et tilbud, oppdateres kundekortet automatisk, og det vil bli synlig flere steder i AIFlow. Ved hjelp av automatisering blir det også opprettet en ordre for det spesifikke tilbudet. All informasjon knyttet til ordren gjøres tilgjengelig. I tillegg har du en egen aktivitetslogg i ordremodulen, slik som på kundekortet. 

Oppgaver blir fordelt 

Tildel faste oppgaver til faste brukere i AIFlow. Når en ordre blir opprettet blir oppgavene automatisk fordelt etter dine leveranseprosesser. Du kan også opprette oppgaver til deg selv eller en kollega. Oppgavene trenger ikke være knyttet til et salg eller en ordre. 

Registrer tid 

Tidsrapportering gir en god oversikt på brukte timer på hver kunde og hvem i bedriften som registrerte timene. I tillegg til dette får du også god oversikt på timer som kan brukes som dokumentasjon og faktura grunnlag. Du kan enkelt eksportere timelistene fra AIFlow.  

bottom of page